Hoeilaart is weer een prachtige winkel rijker: Nele.due (fotoalbum)

dinsdag 06 okt 2015

Na maandenlang grondig te hebben verbouwd, was het vorig weekend eindelijk zover: Nele.due, het samengaan van de twee kledingszaken in de Marcel Félicéstraat, opende op de locatie van het vroegere Due de deuren in een totaal vernieuwd pand met een comfortabele winkelruimte van 150 m2. De strakke architectuur is er vooral op gericht de collecties zo goed mogelijk te presenteren. Nieuw is ook de tuin met een echte serre en het koffiehoekje voor wie geduldig mag wachten tijdens het passen. 

Nele.due begon meer dan 30 jaar geleden als Boetiek Nele, opgericht door Magda die later de zaak verder uitbouwde, samen met dochters Liesbet en Klaartje. Op vraag van de klanten werd een paar huizen verder, Due opgericht. Sinds dit weekend zijn beide boetieks weer verenigd op een adres. Nele & Due biedt fashionista van alle leeftijden een uitgebreide keuze in stijlvolle en trendy mode en accessoires in alle prijsklassen. Merken als Marccain Collections, Marccain Sports, Luisa Cerano, Essentiel, Lio Jo jeans, Halé Bob, Liberty Garden, D’Exterior, Xandres, X-line, Caroline Biss, Thelma & Louise, Brax, Blubianco, Rinascimento, No secrets, Margittes, Mucho Gusto enzovoort.   Argonne, Mabrun en Blubianco zijn nieuwe Italisaanse merken die het aanbod komen vervolledigen.

Het nieuwe 'Nele.due' is met veel smaak ingericht. In zo'n schitterende omgeving straalt de nieuwe herfst & wintercollectie 2015 pure klasse en stijl uit.

Nele.due is geopend:

  • van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u;
  • nocturne op donderdag tot 20u;
  • open de eerste zondag van de maand, van 11u tot 17u.

Een echte meerwaarde voor de Hoeilaartse lokale economie, dat mag je wel stellen. Hoeilander.be wenst Magda, Liesbet en Claartje veel succes met de nieuwe zaak en een dikke proficiat!

Foto's: JanVA