Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilander.be na vier jaar totaal vernieuwd!

zondag 19 okt 2014

Met trots presenteren wij vandaag onze totaal vernieuwde website. Na vier jaar was het tijd om Hoeilander.be aan te passen en op te frissen aan de noden van vandaag. De nieuwe site is overzichtelijker en  veel tijd is besteed aan DoenderTV  en biedt je een duidelijk overzicht k van ons videoaanbod. Oude Filmpjes, 800 jaar Hoeilaart, een hoofdstuk over ons dialect, sport, cultuur en actua staan netjes te wachten op gezonde nieuwsgierigheid. Ook de 'Agenda' is nu top!

Onze nieuwe 'Drupal' website werd ontwikkeld in samenwerking met Monkberry, het resultaat vinden wij alvast schitterend. Het wordt even wennen voor wie de oude website gewoon was. Wij hopen van harte dat ons enthousiasme aanstekelijk is .

Hoeilander.be is voortaan ook 100% aangepast aan het gebruik van iPhone en iPad.

Het is onze ambitie om het Hoeilaartse leven van elke dag nog beter te verslaan en jij kan ons daarbij helpen. Gebeurt er iets in je omgeving, aarzel dan niet ons te verwittigen (0475 26 66 22). Verenigingen kunnen ook zelf hun activiteiten plaatsen in onze 'agenda'. Vraag een usernaam en wachtwoord aan en je kan meteen aan het werk.

Na bijna 800.000 bezoeken en 1,9 miljoen paginaweergaven is onze redactie meer dan ooit gemotiveerd. Hoeilander.be wordt elke dag beter!