Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Hoeilanders zingen Kerstmis"UPDATE (alle foto's)

zondag 21 dec 2014

Wie vorige zaterdag, 20 december, het kerstconcert "Hoeilanders zingen Kerstmis" bijwoonde, ging met een meer dan tevreden gevoel naar huis. Tijdens de receptie na de voorstelling regende het proficiats en complimentjes aan het adres van alle deelnemers. Blijkbaar heeft dit typisch Hoeilaartse concert weer heel wat harten beroerd.  Een mooie muziekkeuze en de onverwacht hoge kwaliteit van het eigen Hoeilaarts talent brachten zeker en vast meer en beter dan verwacht. Het bijzonder talrijk opgekomen publiek genoot duidelijk met volle teugen en was royaal met haar applaus wat de sfeer echt feestelijk maakte. Kerstmis op z'n best!

Het kinderkoor van de Sint-Clemensschool, Vitamine Z, opende met speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde liedjes en verzorgde een ontroerend optreden. Daarna was het de beurt aan het versterkt tienenkoor Sopraline met de ene solo na de andere en plezante kerstmedley's. Alles werd live gebracht door de zangers en een orkest,bestaande uit 8 muzikanten. De showverlichting was adembenemend en de geluidsregie was top.

Twee verrassingsgasten leverden ook hun bijdrage: de prachtige klassieke soprane, Inge Van de Kerkhove, die al enkele jaren in onze gemeente woont (Weemstraat) en veel gevraagd is in binnen- en buitenland. Zij bracht vier liedjes waaronder Stille Nacht en "Kindje van Smerten" een Hoeilaartse compositie van tijdens Wereldoorlog I, van de hand van Victor Goossens. De tweede gaste was Els Cuypers, die we de voorbije maanden leerden kennen door de pilooteditie van het project "The Singing Village". Els zong samen met Sopraline twee lliedjes uit haar nieuwste CD: Songlines.

Alle foto's vind je nu terug in twee albums: het namiddag-  en het avondconcert.

De videofragmenten volgen deze week.

Foto's: KarelVA