HOLA stelt nieuw menu voor! (enkele foto's) - persbericht

woensdag 16 nov 2016

Sinds augustus 2015 heeft Hoeilaart HOLA coffee, kitchen, tapas & bar er als culinaire parel bij op het gemeenteplein. Ellen van Wambeke verkocht met succes haar zaak ‘Jummi’ te Jezus- Eik en begon een nieuw avontuur. Deze jarenlange horeca-ervaring kan men aanvoelen, proeven, zien en ruiken in het totaalconcept van HOLA.  HOLA vernieuwt voortdurend, de niet-alledaagse menukaart en suggesties worden vaak aangepast. Ellen Van Wambeke stelt in de maand november met trots haar nieuw menu voor:  

Koude tapas

  • Gemarineerde zalm met appelsien-venkelsla en Zeeuwse grevelingvinaigrette - 
  • Geitenkaaspralines met sesamzaad en zalf van zoete aardappel 
  • Libanees brood met pompoenhummus

Warme tapas

  • Japanse mie met scampi , wokgroenten , ketjap sesam en kroepoek 
  • Gevulde parelhoenfilet met kastanjes , cox met veenbessen en knolselder 
  • Champiñones a la plancha con gambas , wilde rijst en kruidenboter

Werken gemeenteplein

Tijdens de werken aan het gemeenteplein in Hoeilaart blijft HOLA steeds bereikbaar voor klanten. De achterdeur blijft open en er werd een korte video opgenomen om iedereen duidelijk te maken hoe men bij HOLA geraakt:  https://vimeo.com/188875540

Privé evenementen

Aan de achterzijde van het gebouw kan er gebruik gemaakt worden van een lange tafel voor een feestelijke sfeer. Op zaterdag en zondag is HOLA open voor privé events, via reservatie kan de ruimte afgehuurd worden. 

Voor elk evenement kunnen klanten HOLA afhuren. De zaak bevindt zich tegenover de kerk en is centraal gelegen. Er is een mogelijkheid om communies, kofietafels en andere feesten bij HOLA te organiseren.

Praktische informatie Website: www.holahoeilaart.be Adres: Gemeenteplein 33, 1560 Hoeilaart Facebook: https://www.facebook.com/holahoeilaart/?fref=ts

Openingsuren

Maandag - donderdag :10:00 - 17:00; Vrijdag: 10:00 - 21:30; 

Zaterdag- zondag: gesloten (open voor privé events)