Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

HUIZE DUMBERG ONTVANGT TRIPADVISOR CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID 2015

zaterdag 20 jun 2015

B&B Huize Dumberg is door TripAdvisor® een 'Certificaat van uitmuntendheid' toegekend. Sinds vijf jaar biedt deze award erkenning voor uitmuntende gastvrijheid. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Onder de winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich accommodaties, eetgelegenheden en attracties uit de hele wereld die constant een superieure klantenervaring bieden. 

Bij het selecteren van de winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid gebruikt TripAdvisor een eigen algoritme waarbij rekening gehouden wordt met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen en meningen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Daarnaast wegen de constantheid van de prestaties over langere termijn en de plaatsing op de populariteitsindex mee.  Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

Hoeilander wenst B&B Huize Dumberg een dikke proficiat!