Kinderkoor Vitamine Z vierde kerstmis in WZC Den Dumberg

zondag 24 dec 2017

Vitamine Z, het kinderkoor van de Sint-Clemensschool, was in de aanloop naar kerstmis te gast in het woonzorgcentrum Hof ten Dumberghe voor een warm optreden en in het WZC Ter Meeren in Neerijse om daar de kerstviering voor de bewoners en hun familie op te luisteren. Deze viering vond plaats op woensdagnamiddag 20 december en werd voorgegaan door pater Maurits Gilissen.
 
Toen de organisatie van WZC Ter Meeren op zoek was naar een koor voor hun kerstviering, vonden ze Vitamine Z op meesterkoen.be met een live opname van Hoeilanders zingen Kerstmis.  Ze waren met 24 kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar onder de leiding van meester Janick en meester Koen. Speciaal voor deze gelegenhidi repeteerden zij telkens op dinsdag en donderdagmiddag. 
 
Vitamine Z is gestart in 2005 met Juf Lut en meester Koen en werkte ook al vijfmaal mee aan "Hoeilanders zingen Kerstmis", het concert van het Davidsfonds.
 
Deze keer traden ze na de viering ook op tijdens de receptie na de viering. Ze zongen niet alleen kerstliederen met de ganse groep, maar vulden het programma aan met enkele liederen die de kinderen kozen uit het klasrepertoire.
 
Vitamine Z wenst je een zalig kerstfeest!
 
Foto's: JanVA