Kleine Pinksterfeesten toch een mooi succes (enkele foto's)

maandag 21 mei 2018

Ze deden het weer op Bakenbos! En Hij zag dat het goed was… met Pinksteren op Bakenbos. Anders dan de voorbije drukke feesten van de vorige jaren, maar super gezellig, … 17 gelovigen rond de kapel van O.L.V. van Lourdes aan de Lindeboom op zaterdag 19 mei. Pastoor Ferre van Maleizen, 89 jaar, leidde de “rozenkrans” en beloofde volgend jaar met Pinksteren zijn 90ste verjaardag te vieren op Bakenbos.

Genoeg volk voor de 3 “garage sale” en andere, waaronder ook een permanent vol terras in de tuin van gastheer Freddy Vanden Wouwer waar tientallen buren hun laatste belevenissen deelde men vrienden met een cava of pintje in de hand.

Alleen maar positieve “roddels” over de toekomst van de Wijkfeesten en veel plannen… Want zo een gezellige activiteit zoals dit weekend moet herhaald worden. De winst! Dat is alleen de vriendschap en de kennismaking met de buren, de rest wordt er bijgenomen met plezier. Dus geldverlies maar een “schat” aan goede herinneringen. Iedere medewerker heeft een deel financieel bijgedragen om de put te dichten en samen nog de avond (op eigen kosten) af te ronden in een restaurant in Hoeilaart waar er al naar volgend jaar wordt uitgekeken.

Een lid van “Ekseeko” verkocht allerlei meubels en decorstukken van de toneelvoorstelling “het leven is een cabaret” om de ontspanningsactiviteiten te bekostigen van de Mindervalidenvereniging “Ekseeko”, Dank aan Johan en de “Vriendenkring Bakenbos”.