Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lekkere multiculturele happening trekt veel volk (fotoalbum)

zondag 03 mei 2015

De tweede editie van de multiculturele happening van het Willemsfonds was opnieuw een schot in de roos. Dit jaar, los van de Meifeesten, hoopte men op een dikke 200 man en dat aantal werd ruimschoots overschreden. De vele bijzonder lekkere proevertjes aan de standen van Italië, Hongarije, Griekenland, Japan, Senegal en Brazilië, aan de ongelooflijk lage totaal prijs van €3 per persoon, werden door het talrijk opgekomen publiek vana binnen en buiten Hoeilaart bijzonder gesmaakt.

Ook de standhouders, die al dat lekkers klaarmaakten, kwamen haast allemaal uit Hoeilaart en bereidden deze happening al enkele maanden voor samen met het Willemsfonds: een bijzonder leuke integratie-initiatief. Dit verdient ongewtijfeld een vervolg!

Foto's: JanVA