Lichtstoet 2023 (Video en fotoalbum) - UPDATE

maandag 25 sep 2023
play video

Nu iedereen stilaan gerecupereerd is van weer eens een fabelachtige editie van het Druivenfestival, zijn ook de foto's van de Lichtstoet 2023 klaar. Onze huisfotograaf, KarelVA, heeft weer gezorgd voor unieke beelden die deze 49ste editie vereeuwigen in een album van niet minder dan 160 foto's. Alvast een dikke proficiat aan allle deelnemers en een dikke dank u aan alle sponsors en in het bijzonder aan Transportbedrijf Van Caudenberg - Debrouwer.

Met de jublieumstoet '50 jaar' in het vooruitzicht in 2024 hebben we weer allemaal iets om naar uit te kijken!

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM!

Hier de uitslag:

De prijs voor mooiste wagen en beste kledij werden door Wijk Steenberg en Soulstep Dance Crew gewonnen. Maar het zijn de Scouts die dit jaar met de grote trofee gaat lopen. Met 1186 punten hadden ze er net 15 meer dan Wijk Steenberg en Soulstep Dance Crew, die op plek twee eindigden. De Scouts behaalden ook de prijs voor beste licht én die voor beste thema.

De uitslag van de professionele jury luidt als volgt:

1. Scouts
2. Wijk Steenberg/Soulstep Dance Crew
3. Het Groene Dal
4. Chiro
5. Vrije Sint-Clemensschool
6. Oud-leiding Chiro/Deadline Dance

Publieksprijs 'Miel Taymans':

1. Het Groene Dal

De organisatie wenst de Hoeilaartse verenigingen, de Tombeekse hondenvereniging, Cars & Dreams, de Motoclub en Oscar-Oscar-Oscar-Oscar-Oscar en Oscar te bedanken voor hun inzet en deelname. Want zonder hen, geen Lichtstoet!