Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Marc Rooms bakt exclusieve Nerowafels!

zondag 11 okt 2015

Al vele jaren rijdt Marc Rooms al rond in de druivenstreek om bijzonder lekker roomijs te scheppen. Niet alleen is Hoeilaart verzot op zijn originele druivenijs, sinds kort bakt hij ook Nero-wafels met speciaal hiervoor exclusief gegoten wafelijzers. De ijskar van Marc is makkelijk te herkennen door de vele figuren uit het stripverhaal van dorpsgenoot, Marc Sleen, die er op staan afgebeeld. Voor deze leuke verse 'Brusselse wafels' in de vorm van Nero, kreeg hij de uitzonderlijke toelating van ridder Marc Sleen.
Tijdens het voorbije Druivenfestival was de Nero-wafel een groot succes en dit is nog maar het begin. Wie houdt van al dat lekkers, van deze 'zoete streekproducten', weet het voortaan, één adres: Marc Rooms.