Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Meifeesten geopend met Frans chanson (enkele foto's)

vrijdag 08 mei 2015

In het kader van de Meifeesten en "cultuur om 14 uur" stonden donderdag Bart Van Loo en Eddy et les vedettes op de planken van het GC Felix Sohie. Voor wie houdt van het Franse chanson een onvergetelijk feest met tientallen herinneringen aan de eigen jeugd. Geen Franse hit of hij kwam aan bod. Het programma werd aan elkaar gepraat door Frankrijk-kenner Bart Van Loo, o.a. bekend door 'De Laatste Show'. Onweerstaanbaar, stijl- en humorvol, dit 'Chanson, une belle histoire' had ritme, variatie, niveau en rafinnement. Jammer dat er alweer veel te weing volk kwam opdagen voor zo'n topact.

Voor mij mag het opnieuw geprogrammeerd worden, ik ga er onmiddellijk weer naartoe. Misschien is een avonduur toch idealer om de zaal te vullen. 

In ieder geval weer een pluim voor de cultuurdienst die dit kwaliteitsprogramma op de kalender zette.

Foto's: Jan VA