Nieuwe online leveringsdienst werkt met Hoeilaartse handelszaken

woensdag 07 sep 2016

Sinds kort heeft Hoeilaart er een nieuw bedrijf bij: Flex-Delivery, een online en telefonische leveringsdienst die uw boodschappen bij handelaars in eigen dorp, aan huis brengt met een elektrische bakfiets. Momenteel wordt al samengewerkt met zes winkels: bakkerij Linda Vandervaeren, bakkerij Royal uit Hoeilaart, Delicatessen 't Smulhuisje en slagerij Van Pee uit Hoeilaart, groenten en fruit De koninklijke moestuin uit Tervuren en groenten- en fruit Fresh to Go uit Overijse. Op hun website lezen we het volgende:

"Wij, Tim & Bea zijn een gezin uit Hoeilaart met 2 kinderen Leander (5 jaar) en Enya (4 jaar) die naast onze huidige job Flex-Delivery hebben opgestart.  

Wij gaan graag winkelen bij de lokale handelaars wegens de uitstekende kwaliteit en versheid van hun produkten. Aangezien we beiden full-time werken vinden we maar weinig de tijd om bij de lokale handelaars te geraken. Zo zijn we op het idee gekomen om Flex-Delivery op te starten. 

We willen alle inwoners van Hoeilaart de mogelijkheid bieden om meer te kunnen genieten van de uitstekende en verse produkten van de lokale handelaars. We focussen op bakkerij produkten, vlees & charcuterie en groenten & fruit. We willen met onze dienstverlening vooral meer quality time vrijmaken voor het gezin, familie, vrienden, kennissen en de hobbies.  De Hoeilanders die iets moeilijker te been zijn, willen we ook de mogelijkheid bieden om te blijven kunnen genieten van de produkten van hun vertrouwde handelaars!"

Een origineel en milieuvriendelijk initiatief dat alle steun verdient! Probeer het eens. Wil je het hele verhaal lezen en alle details over de leveringsdienst, klik dan hier! Bellen kan op 0499 19 00 02