Nu zaterdag toch Mariahulde op Bakenbos en zondag 'garage sale'

donderdag 17 mei 2018

Geen grote Pinksterfeesten op Bakenbos, kruispunt tussen Hoeilaart, Overijse en La Hulpe, dit jaar, maar toch wordt een traditie van meer dan 55 jaar (of meer?) verdergezet. Op zaterdag 19 mei, dag voor Pinksteren, is er om 17 uur een Mariahulde aan het Kapelletje gewijd aan O.L.Vrouw van Lourdes aan de Lindeboom. Nonkel Ferre, ere-directeur van het Kinderdorp en nu pastoor van Maleizen-Tombeek zal zoals altijd voorgaan.

Op Pinksterzondag 20 mei  is er een gezamenlijke garageverkoop. Vanaf 10 tot 16 uur zijn er een paar “garage sales”  op privé opritten, tuintje en natuurlijk, Garages.Sommige garages zijn ook echte rommelmarktjes. Op het nr 191 is er een speciale verkoop van ECHTE oude kasten, decorstukken van het theaterstuk opgevoerd door “Ekseeko” (zie: Ekseeko op FB) en speciale t-shirts en kostums. Vrienden van ekseeko zorgen ook voor een babbelterras in hun stand. De opbrengst van de stand gaat  integraal naar de vereniging.

Wil je ook je garage of oprit omtoveren tot Rommelmarkt op Bakenbos, of bij een vriend bewoner? Doen… zondag 20 mei van 10 tot 16 uur.

Geniet ook van de babbel met de buren.

Traject : Rue P. Vandijk, 27 naar  Waversesteenweg, 191 tot Tenboslaan 94

Info: Freddy Vanden Wouwer, 0479 80 88 43