Ook Zoë Caron rekent op Hoeilaart!

zondag 30 okt 2016

Vorige week berichtten we je over Elisa De Saveur, finaliste van Miss Fashion. Vandaag zoomen we in op de Young Miss Fashion en kijk, alweer hebben we een Hoeilaartse in de finale. Zoë is de dochter van David Caron en Patricia Pattyn en woont in de Eendrachtlaan. De lagere school volgde ze in het GBO te Overijse. Middelbaar onderwijs volgde zij in het SMO (tot het 2de) en vandaag loopt ze school in Leuven, in het Sancta Maria (4de middelbaar sociaal technische wetenschappen) en ze wil later vroedvrouw of politieagente worden. 

Zoë turnde vroeger bij de Gympies en leerde paardijden bij 'La Musette'. Ze houdt van mode en van alles wat daarmee te maken heeft. Vandaar haar interesse in Young Miss fashion. omdat dat een prima ervaring biedt op jonge leeftijd. Ze werd jarenlang zelf gepest en uitgelachen en wil hiermee bewijzen dat wat mensen ook zeggen, je altijd je dromen moet volgen en alles in het werk moet stellen om deze waar te maken. Ze wil iedereen tonen dat, ondanks wat mensen zeggen, je verder kan geraken dan jij of anderen denken. Gewoon geloven in jezelf. Geen enkel kind dat gepest wordt, mag zijn of haar dromen ooit opgeven en de moed laten zakken.  Door dit avontuur voelt ze zich sterker dan ooit.

Wie Zoë Caron wil steunen kan dat op de volgende wijze: je kan stemmen door YMF (spatie)09 te SMS'n naar 6687 of haar facebookpagina te liken, klik hier! Zij is een van de 15 finalistes.

Op Hoeilaart kan je altijd rekenen. Wij wensen Zoë veel succes op 5 november.