Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Pers bijzonder lovend over "De legende van de Lente"„

zaterdag 07 mrt 2015

De première gisterenavond van de nieuwste productie van toneelgroep "Reintje Jeugd" was een groot succes. Het publiek was laaiend enthousiast en ook de aanwezige pers was bijzonder lovend. Op de regionale website van "Het Nieuwsblad' schreef Michel Van Mullem vannacht nog een mooi artikel met de titel: Toneelgroep Reintje Jeugd brengt aanstekelijke lentelegende. Enkele quotes:

"De groep bevat enkele opvallende talenten. Die worden dan ook vakkundig naar voor geschoven in kleine dialogen terwijl de resterende cast staat toe te kijken."

"Dans en muziek bliezen ons uit de theaterzetel maar lukten niet onaardig in het ondersteunen van het beklijvende verhaal van de jongelingen die in Keltenland verzeild raakten. De sfeerschepping zat behoorlijk goed en het spelniveau verraste. Vooral visueel werd het een feest voor het publiek."

"Deze mix van theater, musical en show in een regie van duizendpoot Jan Van Assche, leek soms de weg op te gaan van een opera. Misschien kwam dat laatste door de fraaie kostumering, grime en setting."

Lees het volledige artikel, klik hier!