Foutmelding

 • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Puur vakmanschap en brute kracht op Houthakkerswedstrijd 2015 - UPDATE (videoimpressie en fotoalbum)

maandag 11 mei 2015
play video

Dat het gemeentepark een superlocatie is voor grote feestelijkheden, daar zal niemand meer aan twijfelen. Dat daardoor ook de Houthakkerswedstrijd een nieuw leven kreeg, is tof want na het wegvallen van deze wedstrijd tijdens het Druivenfestival, zag het er lang naar uit dat Hoeilaart ook deze publiekstrekker zou kwijtraken. Dat was gelukkig buiten 'Doendersvolk' gerekend die het initiatief overnamen en naar de Meifeesten in het park brachten. Vorig jaar was het allemaal nog wennen en zoeken, maar dit jaar stond de wedstrijd er. Hier de uitslag.

 1. Bjorn Beatse, 97 punten
 2. Gert V.E., 91 punten (snelste totaal tijd)
 3. Eric Vercauteren, 91 punten
 4. Gert Ham, 85 punten
 5. Nils D., 66 punten
 6. Jurgen Bauwers, 59 punten
 7. Luc Meganc, 56 punten
 8. Dries Wellemans, 53 punten (snelste totaal tijd)
 9. Bert Dewit, 53 punten

Knap om al dat vakmanschap aan het werk te zien in combinatie met brute kracht. En zoals je kan zien, ook de videoimpressie van de wedstrijd is online.

Foto's: JolienSa

Video: JanVDS - Montage: JanVA