Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Reclamestoet was langer dan ooit! (fotoalbum)

maandag 21 sep 2015

De jaarlijkse reclamestoet, georganiseerd door de Raad voor Lokale Economie, trok dit jaar een record aantal deelnemers die zich hadden bevoorraad met massa's snoep die enthousiast werden uitgedeeld op het parcours. De reclamestoet is altijd een plezante bedoening waarvoor een groot publiek bestaat dat niet liever doet dan zoveel mogelijk snoep  verzamelen. Je mag rekenen dat een gemiddelde auto zo'n 30 kg snoep meeheeft. Je zit dus al gemakkelijk aan een ton zoetigheden en daar blijft op het einde van de avond maar weinig op de straten liggen. Iets gratis krijgen, blijkt toch nog altijd te werken als een magneet.

De reclamestoet is absolsuut de beste opwarmer van de lichtstoet. Dat werd zaterdag weer eens duidelijk gesteld. 25 handelaars reden mee met tal van voertuigen. Een heel spektakel!

Je kan alles nog eens opnieuw beleven met ons fotoalbum.

Foto's: JanVA