Royal Hippo Village genoot van een stralende zon (fotoalbum)

maandag 28 aug 2017

Altijd leuk om goed nieuws te brengen. Het voorbije en laatste vakantieweekend was zalig warm en zonnig en dat had zo zijn effect op de vele activiteiten. Een daarvan was de Royal Hippo Village op Welriekende die aan zijn tweede editie toe was. Je kon er terecht voor een zeer gevarieerd programma rond paarden en natuurlijk was er voldoende drank en zorgden de Hoeilaartse restaurants voor tal van overheerlijke eetstandjes.

Van 11u tot in de vooravond was er veel volk en ambiance. Het zonnetje was zelfs zo enthousiast dat wat meer schaduwplekken welkom waren geweest. Luc Meganck en zijn ploeg hebben hard gewerkt om deze Royal Hippo Village op poten te zetten en met succes.  Alles is voorhanden om er een jaarlijkse Hoeilaartse hoogdag van te maken.

Als we er nu ook nog voor kunnen zorgen dat de Vlamingen het hele jaar door, in alle manèges van Hoeilaart, hetzelfde respect krijgen als de Franstaligen, dan wordt Hoeilaart er weer een beetje beter van. Zo moeilijk kan dat niet zijn. De Hoeilaartse gemeenschap investeert met deze "Royal Hippo Village" voldoende Euro's  en voor wat hoort wat.

Dikke proficiat.

Foto's: JanVA