Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ruusbroeckoor luistert kerstviering op (video)

vrijdag 26 dec 2014
play video

De kerstviering in de Sint-Clemenskerk werd ook dit jaar opgeluisterd door het Ruusbroeckoor, voor een keer onder leiding van Dirk Allaerts. Dirigent, Johan Sluys, moest wegens een gebroken voet zijn bijdrage beperken tot meezingen. Zoals gebruikelijk was de kerk mooi volgelopen voor deze viering. Kerstmis is een uitzonderlijk feest van warmte en vrede en blijft, overal ter wereld, mensen bij elkaar brengen.

Pastoor Roger Nuyts legde in zijn preek (zie bijlage) de klemtoon op het mensworden van God en tracthtte een tipje van de sluier op te lichten via een verhaal van de Russische schrijver, Leo Tolstoj.

Na de viering was een lekker warme glüwhein of choco voor iedereen voor alle mensen van goede wil!

"Een goed mens is als een klein licht dat wandelt door de nacht en op zijn weg gedoofde sterren weer aansteekt."

 

BijlageGrootte
PDF icon Kerstpreek 2014.pdf137.56 KB