Slachtoffers van Hoeilaartse brand enorm geholpen!

woensdag 01 sep 2021

U herinnert zich ongetwijfeld nog de brand op het Lindeke te Hoeilaart waarvan een moeder met vijf jonge kinderen het slachtoffer. Gelukkig was er enkel materiële schade maar het gezin was zijn hele hebben en houden kwijt. Al snel kwam er een hulpactie op gang en via de Vrienden van ’t Lindeke werd een pannenkoekenbak georganiseerd en een stortingsactie op poten gezet. Ook De Serrist en Hoeilander.be sprongen mee op de kar.

Audrey en haar kinderen zijn onlangs naar Ronse verhuisd. Het was jammer genoeg onmogelijk om in Hoeilaart een betaalbare woongelegenheid te vinden. De hele familie is Hoeilaart en al wie heen gesteund heeft bijzonder dankbaar. De Vrienden van ’t Lindeke konden Audrey een cheque overhandigen van niet minder dan €6250. Dat geld zal voornamelijk dienen om hun nieuwe woonplaats van meubelen te voorzien.

Audrey vroeg ons om de dankbrief hieronder te publiceren, wat we uiteraard heel graag doen. Wij zijn trots met zijn allen dat we dit jonge gezin hebben kunnen helpen. Wij wensen Audrey en de kinderen een gelukkig nieuw leven in het verre West-Vlaanderen.

Lieve mensen van Hoeilaart

Ik wil iedereen graag van harte bedanken die me na de brand van 17 januari geholpen hebben. Jullie hebben mij en mijn vijf kinderen jullie liefde en solidariteit getoond. Dat heeft ons zowel psychisch als financieel enorm geholpen en ons in de mogelijkheid gesteld opnieuw te geloven in de een toekomst.

Ik wil ook het personeel van het OCMW en de gemeente bedanken omdat die steun mijn kinderen hun glimlach en levensvreugde heeft teruggegeven.

Bedankt, mijnheer Olivier, voor uw hulp, u. bent een formidabele persoon en een gouden papa. Ook dank aan een vriendelijke mevrouw, een lieve mama, om er te zijn voor ons in die moeilijke momenten. Hartelijk dank ook aan Jeannine en de vrienden van ’t Lindeke voor alle tijd, inzet en immense liefde. De financiële hulp die ik via jullie heb mogen ontvangen is hartverwarmend en heeft ons een nieuwe start gegeven.

Vanuit het diepste van mijn hart, bedankt, bedankt, bedankt.

Familie Audrey Larnoufi