Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Solidaire maaltijd voor 'Broederlijk Delen' was top

zondag 29 mrt 2015

Het was een goed weekend voor organisators. Het slechte weer was duidelijk geen spelbreker. Ook de solidaire maaltijd ten voordele van Broederlijk Delen, georganiseerd door de federatieploeg, kende veel succes. Een kleine 120 personen uit Hoeilaart en Jezus-Eik kwamen proeven van de alternatieve maaltijd die echt lekker was. Voor het eerst werd deze georganiseerd in de refter van de Sint-Clemenschool en dat bleek een aangename en gezellige locatie. Knap werk van de hele ploeg die ook hulp kreeg van enkele ouders en jongeren van de catechesewerking (Vormsel 2015).

De opbrengst gaat naar een partner van Broederlijk Delen in Peru die de boeren helpt op een moderne manier te boeren op hoogten net onder de 4000 meter en hen steunt in hun actie tegen de grote mijnbouwbedrijven die de toekomst van de kleine landbouw bedreigt.

Meer info op www.broederlijkdelen.be.