Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Steun voor strijd tegen EBOLA

woensdag 22 okt 2014

De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS)  maakt 750 euro over aan de organisatie Artsen Zonder Grenzen voor haar dappere strijd tegen de ebola-epidemie. Het gaat om een ernstige virusziekte. Artsen Zonder Grenzen bezit grote expertise op dat vlak, haar teams waren de voorbije tien jaar betrokken bij alle grote uitbraken. Ze spelen een cruciale rol in de strijd tegen de huidige epidemie in West-Afrika.

Een gift overmaken kan via het banknummer van Artsen Zonder Grenzen: BE73 0000 0000 6060   (BIC: BPOTBEB1)

De hulporganisatie vraagt het publiek overigens niet alleen om geld maar ook om haar medewerkers een hart onder de riem te steken. "Hun boodschap is duidelijk: 'Wij geven de strijd niet op!' Vandaag vragen we iedereen om ze een hart onder de riem te steken bij dat zware werk. Je morele steun kan mee het verschil maken." Op http://www.azg.be/stopebola staan verwijzingen naar de sociale media om de oproep van Artsen Zonder Grenzen te delen met familie en kennissen.