Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Totaalspektakel 'Ik was 14 in '14' nu volledig te bekijken op Hoeilander.be (video)

donderdag 04 dec 2014
play video

Hondervijfitg minuten spektakel,  nu digitaal te bekijken via  onze website, dat is het resultaat na de vele uren geduldig monteren van de videobeelden die op 8 november vastgelegd werden tijdens het totaalspektakel 'Ik was 14 in '14', een geschiedenis van Hoeilaart tijdens de 'Groote Oorlog'. Elke scène kan apart bekeken worden en ook de introducties tot die 23 scènes zijn met een eenvoudige muisklik te herbeleven. Verwacht geen professionele productie, maar eerder een mooie getuigenis van wat zich die dag in het GC Felix Sohie heeft afgespeeld.

Wij voegen er ook het programmaboekje en het script bij zodat je alles rustig kan nalezen. Hoeilander.be is bijzonder trots dit online te kunnen aanbieden. Aarzel niet om dit bericht te delen!  Deel 2 is over twee weken eveneens beschikbaar.

Je vindt alle fragmenten in onze rubriek "DOENDERTV" waar je ook vele oude filmpjes, "800 jaar Hoeilaart", "De 7 Sleutels" en zovele andere memorable gebeurtenissen uit onze recente Hoeilaartse geschiedenis. 

Veel kijkplezier!

KLIK HIER VOOR DOENDERTV, en kies je scène!

Camera: Jan Vanderstraeten, Wim Van Assche en Sander Vanobbergen.

Videomontage: JanVA