Tripadvisor reikt certificaat van uitmuntendheid' uit aan B&B 'Huize Dumberg'!

vrijdag 18 aug 2017

Huize Dumberg heeft vandaag bekendgemaakt dat TripAdvisor® haar een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich accommodaties, restaurants en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

"LESS IS MORE”

Met trots maakt TripAdvisor de ontvangers van het Certificaat van uitmuntendheid 2017 bekend. Dit Certificaat biedt erkenning aan horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing van TripAdvisor. “Met deze erkenning kunnen wij publiekelijk bedrijven eren die actief betrokken zijn bij hun klanten en feedback gebruiken om reizigers de perfecte reis te bieden tegen de juiste prijs en hen met vertrouwen laten boeken.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.