Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Tweemaal Bingo voor Klem

maandag 22 dec 2014

Afgelopen weekend speelde toneelgroep Klem haar decemberproduktie 2014. Er werd dit keer gekozen voor een komedie. Bingo is een stuk geschreven door Ruud De Ridder. De verfilming ervan was een aantal weken geleden nog op televisie te zien.

Dat de spelers van Klem niet alleen serieuzere stukken aankunnen werd dit week-end bewezen. Het talrijk opgekomen publiek kon lachen van begin tot einde. Een dikke proficiat aan Jean-Pierre, Josiane, Kathleen en Philip die dankzij het snelle tempo dit stuk volledig tot zijn recht lieten komen. Het waren vooral Kathleen en Philip, in de rollen van Hilda en Francois, die zich volledig mochten laten gaan. Hoe marginaler hoe beter. De pruiken maakten het nog hilarischer. Dat er werd gespeeld in het Hoeilaarts dialect maakte het nog herkenbaarder. Ook het decor was tot in de puntjes afgewerkt en zag er fantastisch uit. Het is geweldig om te zien dat niet alleen veel tijd wordt gestoken in het leren van de tekst maar ook in het decor.

Achteraf hoorden we niks anders dan lovende reacties.  Het was duidelijk dat de toeschouwers genoten hadden en vooral het feit dat er veel kon gelachen worden werd geapprecieerd. De spelers van Klem beloofden meteen om ook voor hun volgende produktie alles op alles te zetten om het publiek te vermaken. In maart 2015 staat “De schone smeerlap” op het programma. Veel details kregen we nog niet maar de titel klinkt al veel belovend.