Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

UPDATE Soulstep Circusmix, een creatieve prestatie om u tegen te zeggen (fotoalbum en 6 videofragmenten)

dinsdag 19 mei 2015
play video

Vorig weekend bruiste het GC Felix Sohie van jong leven. Soulstep Dance Crew had drie voorstellingen van Soulstep Circusmix geprogrammeerd met op het podium meer dan 100 jongeren die vol enthousiasme de 19 dansnummers afwerkten. Van kleuters tot jongvolwassenen, iedereen kwam aan bod. De schouwburg was driemaal volledig uitverkocht. Het was vechten om een plaatsje. Meer dan 600 toeschouwers voor een cultureel evenement, dat gebeurt zelden. Succes op alle vlakken

Wat de aanwezigen geserveerd werd, was een bijzonder vlotte show, technisch goed gestructureerd, met prachtige muziek, kanp danswerk en een mooie scènevulling. Een dikke pluim ook voor licht- en geluidstechnieker, Jonas Fransen, die weer eens bewees alles in huis te hebben voor dit soort veeleisende shows. Duidelijk de man op zijn plaats.

Wat Katharine Stessens en haar ploeg voor elkaar hebben gebracht, is niet te onderschatten. De vereniging bestaat sinds september 2011 en heeft zich opgewerkt tot een van de grote Hoeilaartse verenigingen. Iets wat in deze tijd zeker niet evident is. Het zal dan ook heel wat energie gevraagd hebben om dit te verwezenlijken.

Hoeilander.be filmde het spektakel en is trots je nu reeds zes videofragmenten te kunnen tonen. Ook de foto's staan nu online

Een dikke proficiat voor iedereen die dit initiatief tot een echte topper heeft gemaakt!

Foto's: Kevin Collaer

Video en montage: JanVA

 

Videofragment 1: Soulstep Afrikaans circus

Videofragment 2: Soulstep Apen

Videofragment 3: Soulstep Dark Horses

Videiofragment 4: Soulstep Wij blazen op onze trompetten

Videofragment 5: Soulstep Koorddansers

Videofragment 6: Soulstep Who says the clowns have to be funny? (finale)