'WhatsApp' buurtpreventiegroep wordt volwaardige schakel in aanpaak inbrakenplaag (persbericht)

zaterdag 03 mrt 2018

Het officieel startschot van het WhatsApp-buurtpreventie proefproject Hoeilaart werd op 1 februari 2017 gegeven. De Politiezone Druivenstreek en de gemeente Hoeilaart hebben nu het licht op groen gezet om van dit proefproject een volwaardig project te maken!  Het afgelopen werkjaar werd op de jaarvergadering van 22 februari besproken. We geven u graag enkele cijfers mee. Het BIN Hoeilaart telt 163 leden, de WhatsApp-buurtpreventiegroep telt ondertussen 155 leden. De Facebook-pagina van het BIN Hoeilaart wordt door 530 mensen gevolgd.

Wij namen deel aan de Meifeesten, Duurzame Doendersdag, 1 Dag Niet en aan de Dag van het “WEL-ZIJN”. De Politiezone Druivenstreek en de gemeente Hoeilaart uitten hun tevredenheid en wisten ons te melden dat het WhatsApp-buurtpreventie proefproject vanaf nu een volwaardige schakel zal zijn in de aanpak van de inbrakenplaag.

Deze jaarvergadering stond ook in het teken van het afscheid van de BIN-coördinator, Jean-Pierre Maeyens. Jean-Pierre Maeyens stond mee aan de wieg van het BIN Hoeilaart. We konden steeds rekenen op zijn tomeloze inzet. Namens het BIN Hoeilaart en de WhatsApp-buurtpreventiegroep wensen wij hem hiervoor van ganser harte te bedanken!

Tot slot wensen wij nog te melden dat het BIN Hoeilaart en de WhatsApp-buurtpreventiegroep voortaan zullen verdergaan onder de naam van “Buurtpreventie Hoeilaart”.

Heeft u interesse om lid te worden van de Buurtpreventiegroep Hoeilaart? U kunt zich hiervoor online inschrijven: https://www.hoeilaart.be/inschrijving-whatsapp-buurtpreventiegroep

Namens de trekkers van Buurtpreventie Hoeilaart,

Gilberte Marchand, Frank Eggerickx, Christophe Philips, Vincent Philips, Youri Vandervaeren

“Like” onze Facebook-pagina! Zo bent u steeds van de laatste nieuwtjes op de hoogte! https://www.facebook.com/BINHoeilaart/

Website gemeente Hoeilaart: https://www.hoeilaart.be/buurtinformatienetwerk-bin

Website Politiezone Druivenstreek: www.politiedruivenstreek.be