Wielerclub WTC stelt gloednieuwe wielerkalender voor!

vrijdag 06 mrt 2020

"Wielerclub WTC Hoeilaart daagt je uit met een gloednieuwe wielerkalender! Op zondag 15 maart beginnen de vrouwen en mannen van wielerclub WTC Hoeilaart aan het nieuwe wielerseizoen op de weg. WTC Hoeilaart pakt dit jaar uit met een primeur nl. een gloednieuwe, handige en overzichtelijke wielerkalender. Deze wielerkalender loopt van maart tot oktober en wekelijks staan er ritten voor niveau A, B en C ingepland. Je krijgt de fietsroute te zien met de afstand, het aantal hoogtemeters en het uur van vertrek. Je kan de fietsroute ook downloaden voor op jouw fietsgps. Iedereen kan er zijn gading in vinden, van sportieve tot recreatieve fietser! Surf als de bliksem naarwww.wtchoeilaart.be en plan je ritten in. 

Heb je zin om je recreatief, sportief, sociaal en in groep uit te leven op de heuveltjes van onze prachtige Druivenstreek? Dan is dit je kans!  We rijden in drie groepen naargelang het niveau van de fietser: de C-groep rijdt ritten van ongeveer 50 km, de B-groep richt zich naar een afstand rond 85km tegen 28km/u gemiddeld en bij de A-groep gaat de gashendel open tot 30km/u of (soms) meer voor een goede 100km.

Schrikt het niveau je misschien af? Dan is dat totaal ongegrond want wij bouwen week na week stelselmatig de afstand en de snelheid op. We zijn geen club met allerhande regels. Er geldt er namelijk maar één: "samen uit, samen thuis", meerbepaald in het café 't Boske voor een sappige pint of sportdrank en dito nabespreking. Zet alvast de gezamenlijke openingsrit met volgwagen van 45km (C) en 75km (A en B) op 15 maart 2020 in je agenda! Afspraak om 9u aan café 't Boske. Meer info? Bezoek wtchoeilaart.be en hou onze rittenkalender alvast in de gaten waar we elk weekend de rit aankondigen."