Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Winnaars 'Selfie met de jaarwisseling' zijn gekend

zondag 04 jan 2015

We hadden de 'selfiesactie' wat laat aangekondigd met als het gevolg dat het er in de drukte van nieuwjaar niet van gekomen is, uit de inzendingen zijn zondag in de vooravond de winaars getrokken. Een onschuldige hand koos er drie uit die telkens twee flessen echte champagne cadeau krijgen. Sponsor Michel Joly van 'Holar en Isca' was er bij en wil van de gelegenheid gebruik te maken om iedereen een schitterend 2015 te wensen.

De winaars zijn op de foto te herkennen. ZIj mogen de volgende dagen hun prijs thuis verwachten. Wij danken iedereen voor de spontane deelname en zullen in de toekomst wat sneller communiceren zodat iedereen kan deelnemen.

WIe de foto's nog eens wil zien, klikt hier!