Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nacht van de Duisternis zaterdag in het teken van de 'Groote Oorlog'

zaterdag 11 okt 2014

Nu zaterdag 11 oktober 2014 kan je tijdens een wandeling proeven van de rust en gezelligheid van een donkere nacht en kom je te weten dat ook het Zoniënwoud niet ontsnapte aan de 'Groote Oorlog'.Met gidsen van Natuurgroepering Zoniënwoud stappen de wandelaars van het bosmuseum richting hippodroom en ontdekken ze nog resten van de ‘Groote Oorlog’. In het donker wordt er ook aandacht besteed aan zintuiglijke waarnemingen: wat zien, horen en ruiken we in het donker?

De deelnemers keren terug via de priorij van Groenendaal om te eindigen in de B&B Hippo-Droom, waar ze getrakteerd worden op een verfrissing.

Praktisch

Zaterdag 11 oktober 2014, vertrek 20 uur, op de parking van het bosmuseum Jan van Ruusbroec, Duboislaan 6 te Groenendaal.Op voorhand inschrijven verplicht. Deelname gratis.Info en inschrijven: milieudienst, tel. 02 658 28 75, milieudienst@hoeilaart.be

Org. milieudienst en milieuraad.