Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Reportage The Singing Village op RingTV in ZINA

zaterdag 11 okt 2014

Woensdag 8 oktober - Op het officiële startmoment van "The Singing Village" in het GC Felix Sohie, draaide RingTV een leuke reportage over dit initiatief dat nog tot zondag ons dorp onderdompeld in muziek.Dorpsgenote, Els Cuypers, de initiatiefneemster vertelt nog eens duidelijk waar het over gaat.Vandaag doet ze ook een oproep naar figuranten die willen meewerken aan de flasmob van zaterdag:

"Komende zaterdag proberen we minstens 200 zangers bij elkaar te krijgen voor de Singing Village Flashmob. We repeteren onze Medley om 10u30 op het binnenplein van de kasteelhoeve (achter het kasteel van Hoeilaart), en gaan dan rond 11u15 richting het Felix Sohieplein voor de flashmob die rond 11u30 begint. Kom het meemaken!"